Berøringsfrie sanitærprodukter

Dato: 22 Apr 2020

Med økende fokus på hygiene, er det nå stor etterspørsel etter berøringsfritt sanitær¬utstyr.

Dette gjelder spesielt på skoler, barnehager og i større fellesområder; blandebatterier og såpedispensere berøres mange ganger i løpet av dagen.

Slike offentlige steder passer godt til å plassere både berøringsfrie såpedispensere og kraner. Stadig mer aktuelle er også vaskerenner, standard eller på spesialmål, med opp til 4 blandebatterier.

Intra har et bredt sortiment innen berøringsfrie produkter og kan tilby både blandebatteri, såpe-dispensere og håndtørkere i samme serie. Den nye FLEX serien av vaskerenner komplementerer Intra sitt sortiment av standard vaskerenner.

Et sanitærrom skal kunne tåle svært intensiv bruk over tid uten at kvalitetsopplevelsen forringes. Alle Intras produkter er laget i høykvalitets rustfritt stål, og tåler røff behandling samt har lang levetid.


Berøringsfrie produkter fra Intra

TPEL-TRENDY1
Berøringsfri servantarmatur med temperaturregulering. Leveres for drift med 9V batteri, men kan også driftes med strømforsyning. Medfølgende filter og fleksible tilkoblingsslanger. Vannet stopper automatisk når batteriet er utladet. Strålesamler i armaturet har sparefunksjon og reduserer vannmengden til 6 l/min. Kan også innstilles via fjernkontroll.


TPEL-TRENDY2
Berøringsfri servantarmatur for forblandet eller kaldt vann. Leveres for drift med 9V batteri, men kan også driftes med strømforsyning. Medfølgende filter og fleksible tilkoblingsslanger. Vannet stopper automatisk når batteriet er utladet. Strålesamler i armaturet har sparefunksjon og reduserer vannmengden til 6 l/min. Kan også innstilles via fjernkontroll.


TPEL-TRENDYTEMP
Elektronisk servantarmatur som kan betjenes på to måter: med et trykk på av/på knappen eller berøringsfritt. Driftes med en 230W AC adapter. En lysende ring viser temperaturen på vannet, justert etter en temperaturføler inne i tuten. Lys varierer fra rødt til blått via mange fargeblandinger i lilla nyanser. Strålesamler gir 6l/min. Leveres med fleksible slanger med venstregjenger i innfesting mot armatur, og filter for vanninntaket.
Kan også innstilles/ justeres via fjernkontroll.


SDEL-TRENDY
Betjeningsfri såpedispenser for montering på vask eller benk. Leveres for drift med batteri, men kan også driftes med strømforsyning. 1L påfyllingsflaske medfølger.
Kan brukes med såpe /lotion/ antibakteriell gel. Mengdejustering kan enkelt gjøres med en fjernkontroll (medfølger ikke).


MXSE
Elektronisk, touch free, såpedispenser i Millinox serien, MXSE. Leveres med en re-fyllbar 0,9 liters beholder for såpe, drives med 4stk 1,5 V AA batterier. Deksel i rustfritt stål. Låsbar

Anbefalt vask 100-3000 cPs (Pa S, dynamisk viskositet)
Dosering pr bruk ~1ml.
Passer også til alkogel.


MXHD ECO
Elektrisk håndtørker med deksel i rustfritt stål. Leveres komplett med vifte 1150W, 220-240V, 50/60HZ, 73-118 m3 lufttrykk, med en tørketid på 10-12 sekunder.


ICSE
Elektronisk, touch free, såpedispenser i Icon serien, ICSE. Leveres med en re-fyllbar 0,9 liters beholder for såpe, drives med 4stk 1,5 V AA batterier.

Deksel i rustfritt stål. Låsbar
Passer også til alkogel.


ICHD ECO
ICHD-Eco er en elektrisk håndtørker med deksel i rustfritt stål. Leveres komplett med vifte 1150W, 220-240V, 50/60HZ, med en tørketid på 10-12 sekunder.


ASI0360
Elektronisk såpedispenser i rustfritt stål, med 1 liters beholder for påfyll av såpe. Sateng finish, avstandssensor, vandalsikkert vindu for overvåking av såpenivå. Lokket kan tas av ved påfylling, låsbart med egen nøkkel. Batteridrevet, med 6 AA batterier.
Selvjusterende sensor.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår