Behovet for elektronisk adgangskontroll øker i alle sektorer

Dato: 26 Apr 2017

Mekaniske løsninger er utdaterte: tungvinte, dyre, usikre – og håpløst på kant med den øvrige teknologiske utvikling. SALTO Systems har vært brohodet inn i det globale sikkerhetsmarkedet for elektroniske låsløsninger. I dag leverer vi skreddersydde løsninger til alle sektorer, og applikasjoner i alle størrelser – fra enkeltmannsforetak til applikasjoner med millioner av brukere.


SALTO Systems er selskapet som for alvor brakte elektronisk adgangskontroll til verden. SALTO Systems er et «born global» selskap. Det var vi som, fra 2001, oppdaget behovet for EAK i alle sektorer hvor sikkerhet er kritisk avgjørende. Vi skapte behov i sektormarkedene, men vi lot også markedene og sluttbrukerne inspirere vår produktutvikling. Vår forskning og utvikling lytter konstant til behov og tendenser i markedet.

Vi er spesialister på elektronisk adgangskontroll, og har en produktportefølje som dekker alle dører, alle adgangspunkter – fra garderobeskap og serverkabinetter via branndører og kontordører til langdistanselesere for kjøretøy. Alle sektorer, men også alle typer applikasjoner, og alle størrelser. Alt, når-som-helst, hvor-som-helst. Alt lokalt produsert. Alt i eget hus, fra idé via produkt til shipping.

Men ikke bare det. Våre mange ulike plattformer, som inkluderer vår nye skybaserte plattform SALTO Keys as a Service® [KaaS], har en svært brukervennlig programvare og med stadig flere muligheter for integrasjoner med produkter og tjenester fra tredjeparter. Alle plattformene er trådløse og praktisk talt kablingsfrie, noe som gir en kraftig prisreduksjon i forhold til kablede løsninger og ikke minst også minimale vedlikeholdskostnader.

SALTO Systems Nordic har kontorer i Danmark, Norge og Sverige, samt salgsenhet for Finland. Nå i mai inkluderer vi også de baltiske land Estland, Latvia og Litauen. Vi er i vekst hvert år, og både personale- og partnernettverket utvikles kontinuerlig.

Ta kontakt med oss for å høre hvorfor elektronisk adgangskontroll har slik suksess på bekostning av trege og tungvinte konvensjonelle mekaniske løsninger. Og hvorfor og hva eventuelt akkurat din virksomhet ville tjene på å hoppe over til løsninger som definitivt tilhører fremtiden. En fremtid, som er her nå. 

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår