BASF lanserer digitalt planleggingsverktøy til byggebransjen

Dato: 19 Jun 2019

Lag prosjektutkast, definer bruksområder og omgivelsesforhold og få skreddersydd rapport med løsninger, BIM-objekter og produktdokumentasjon

Med Online Planning Tool har Master Builders Solutions® fra BASF utviklet et innovativt spesifikasjonsverktøy som ikke bare raskt og enkelt hjelper fagfolk med å finne de rette løsningene for prosjektene sine, men også tilpasser seg endringer i prosjektkrav og gir viktig informasjon underveis i prosjektplanleggingen. Online Planning Tool finnes på mer enn ti europeiske språk, i tillegg til engelsk. 

Godt mottatt av bransjen

«Verktøyet har allerede vist sin fortreffelighet i praktisk bruk», forteller Elisabeth Casas Bolivar, prosjektleder og ansvarlig for konseptutviklingen av Online Planning Tool i BASF. F.eks. har en rekke ingeniørfirmaer i Spania brukt verktøyet aktivt en god stund, og i Italia, Polen og Tyskland brukes Online Planning Tool for øyeblikket i designfasen av infrastrukturprosjekter innen vannhåndtering».
 

Detaljert informasjon, skreddersydd underveis

Tekniske datablad, spesifikasjonsdokumenter, ytelseserklæringer, sertifikater, BIM-objekter i tillegg til relevante referanseprosjekter og instruksjonsfilmer supplerer dataene. Med et enkelt klikk kan du hente informasjon om produkter og priser. Prosjektrapporten lages og kan lastes ned umiddelbart.

Casas Bolivar forteller at tilbakemeldingene gjennomgående har vært positive : «Kundene liker at det er enkelt å laste ned den spesifikke prosjektdokumentasjonen og få opplysninger om priser».

Online-planlegging – enkelt, raskt og smart

Online Planning Tool er gratis og kan brukes når som helst og hvor som helst – på stasjonære PC-er og mobile enheter som nettbrett og smarttelefoner. Du har alltid tilgang til prosjektrapporten når du trenger den, og det er enkelt å gjøre endringer underveis ettersom kravene endrer seg.

Les mer på: https://www.master-builders-solutions.basf.no/nn-no/about-us/news/online-planning-tool

Referanseprosjekter BASF

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

VKIP – Vålerenga Kultur og Idrettspark

Nybygg | Oslo | Uoffisiell

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs tilsvarende 3 bygninger i Oslo. Selve byggi...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår