Basal Aqua-Safe vannkum – trygghet for generasjoner

Dato: 26 Feb 2020

Basal Aqua-Safe er bransjens sikreste vannkum. En vannkum som leveres komplett, direkte på grøftekanten og følger kravene i VA-miljøblad nr. 112.

Sertifiserte montører

Basal Aqua-safe vannkum monteres innomhus i rene lokaler. Montering er utført av kvalifisert personell med spesialopplæring og eksamen. Montering utføres etter verifiserte prosedyrer med sjekkliste for konsoll, armatur, merking og emballering. Risiko for skader på armatur blir ivaretatt.

Basal Aqua-Safe er dimensjonert for opptredende krefter og produsentene er 3. parts godkjent.

Aqua-Safe servicekontor gir verifisert kompetanse på beregning og vannkum kommer med dokumentasjon på at krav i VA miljøblad nr. 112 er fulgt.


Systemleveranse

Basal Aqua-Safe vannkum leveres ferdig montert til avtalt tid. En bestilling betyr komplett leveranse - ren og ferdig emballert vannkum, direkte til grøftekanten, noe som betyr en byggeprosess med bedre lønnsomhet. En 100% sikker vannkum, levert komplett, til avtalt tid og med 1 faktura.

Du sparer tid, som skaper bedre lønnsomhet.

 

https://www.basal.no/produkt/92/Basal-Aqua-Safe-vannkum

https://www.basal.no/produkt/77/Vannkum-i-henhold-til-VA-miljoblad-nr-112s

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår