BackFlip - Den suverene bestselgeren i ny finish

Dato: 3 Okt 2018

Evoline sin suverene bestselger de siste årene kommer nå i fire nye finisher. I tillegg til den originale typen i rustfritt stål kommer den nå i sort eller hvit pulverlakkert stål og sort blank eller hvit frostet glass.
Produktene passer ypperlig både i private hjem, for eksempel i kjøkkenbenken, men også på kontorpulten eller i et lite møtebord.
BackFlip gjør strømuttak lett tilgjengelig samtidig som de ikke er i veien for deg. Ved et lett fingertrykk vil BackFlip snu seg 180 grader. De to stikkontaktene og USB laderen er plassert høyt for bedre beskyttelse mot vann og annet søl. BackFlip bygger minimalt, kun 53 mm. Dette gjør den meget enkel å plassere, også over lave skuffemoduler. Maks tykkelse på benkeplate: 40 mm. Utsparing: 215x88 mm. Produktet kan også freses ned flush i bordplaten. Leveres med 2,5m ledning og plugg. Designet og produsert i Tyskland.

Evoline BackFlip utvalg 2018
Rustfritt stål. Elnr. 1504320
Blankt sort herdet glass: Elnr. 1504350
Hvit frostet herdet glass: Elnr. 1504351
Hvit lakkert: Elnr. 1504352
Sort lakkert: Elnr. 1504353

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår