Avanserte sikkerhetsløsninger innen dører, vinduer og vegger

Dato: 10 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: B04-27

Rapp Bomek er en av Norges ledende entreprenører innenfor dørmiljø og vi har over 30 års erfaring i bygg- og anleggsmarkedet.

Kortreiste sikkerhetsprodukter

Rapp Bomek AS tilbyr et komplett utvalg av branndører, sikkerhetsdører, vinduer og vegger med lås og beslag som dekker de fleste brannklassifiseringer, innbruddsklasser og skuddklasser. De fleste av dørene produserer vi selv i våre produksjonslokaler i Bodø og på Kapp. I tillegg har vi et bredt spekter av underleverandører for å kunne levere komplette sikkerhetsløsninger. Vi leverer både standardprodukter og spesialtilpassede produkter til bygg- og infrastrukturmarkedet.

Høy kompetanse og innovasjon

Vi utvikler kontinuerlig vårt sortiment i tråd med nye krav i markedet. Vår lange erfaring og prosjekteringsekspertise gjør at vi kan designe, utvikle og produsere de produkter våre kunder trenger – i dag og i fremtiden.

Rask levering

I tillegg til et større utvalg lagerførte dører som kan leveres i løpet av 24 timer, har vi vanligvis en leveringstid på ca. 4-6 uker.

Service- og installasjonsteam med kompetente servicemekanikere som dekker hele landet

Branndører er sikkerhetsprodukter som må inspiseres og vedlikeholdes gjennom hele levetiden. Vårt erfarne serviceteam kan utføre installasjon, inspeksjon og vedlikehold av alle typer branndører, sikkerhetsdører, systemer og utstyr.

 

Få med deg vårt seminar om Fysisk objektsikring på Bygg Reis Deg!

På Scene 4 i Hall E på onsdag 16. oktober kl. 14.00 eller på torsdag 17. oktober kl. 18.00.

 

Hvis du vil vite mer om løsninger som trygger liv og verdier kom innom standen vår i Hall B (04-27) og ta en prat med oss.

 

Les mer om produktene våre: https://rappbomek.com/no/produkter

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår