Auditoriemøbler levert før skolestart?

Dato: 13 Mai 2022

Utfordre oss gjerne med ditt prosjekt og YES vi kan levere Skeie | Logos serien til skolestart. Med overlegne produkter og faglig forankret rådgivning, bidrar vi til at våre kunder får gitt sine kunder en best mulig opplevelse.

Ta kontakt med Randi på epost eller mobil 97000301 for mer informasjon om auditorier med stoler og andre ulike løsninger for læringsarenaer.

Skeie Seating er i dag en ledende leverandør på auditorium i Skandinavia. Vi er opptatt av at kunden får en god opplevelse helt fra tegneprosess, tilbud, prosjektering og til produktet står klar til bruk. Dette er en viktig prosess som er avgjørende for å få et godt resultat. For oss i Skeie er fokuset på kundens ønsker og behov for å få en optimal sal. Vi jobber alltid for gode løsninger sammen med bruker, arkitekten og entreprenøren.

Verdensbildet vårt har endret seg i det siste, noe som gjør hverdagen litt mer komplisert med lengre leveringstider og prissvingninger på tre og stål, men vi lover å holde prisen og kan levere før skolestart om ordre settes nå i Mai.


Produktdatablad

Teknisk datablad