Audiens Norge AS – Totalleverandør av lyd og bilde

Dato: 27 Feb 2018

Audiens Norge AS er en av Norges ledende leverandører av profesjonell lyd, bilde og AV løsninger.
Vi leverer gjennom forhandlere og installatører og bistår dere i prosjekter og leveranser over hele landet. Ta kontakt for å få hjelp til å beregne en best mulig løsning i det prosjektet du sitter med. Vi prosjekterer, beregner og hjelper til hele veien av prosjektet.

Les tilbakemeldingen fra musikkprodusent og faglærer ved Musikkfolkehøgskolen Viken, Sveinung Hatløy Sætre:


Musikkfolkehøgskolen Viken kan stolt introdusere sin nye byscene, midt i Gjøvik sentrum. Byscenen vil være et godt tilskudd av scener i byen og ikke minst for elevene på Viken. Audiens har for oss vært en avgjørende støttepartner for at dette kunne realiseres og for at vi i dag kan være stolte av å ha den råeste scena i byen!

Audiens har levert en god og fleksibel infrastruktur for både lyd, lys og scene. PA som er installert er 2x RCF TTL 6-A og 2x RCF SUB 9006, med en husets mikser, Midas M32. Systemet som det er satt opp i dag, har 32in og 16ut, men med gode muligheter for utvidelse. Scenen har 5x RCF NX 12-SMA og 2x RCF NX 15-SMA monitorer.

Cameo er produsenten av lysriggen. 12stk CAMEO FLAT PRO 12x10W LED RGBWA PAR og 10stk CAMEO TS 40 WW spotlight PC lens 40W.

Med en scene på 8x4m fra Bütec og et akustisk behandlet rom, gleder vi oss til å ta i bruk Gjøviks råeste scene!

Vi har levert et helt nytt lydanlegg til Konsertkirken i Hønefoss.

På en konsert rett før jul fikk kirken mye ros for lydanlegget, det var en ren hallelujakonsert. Anlegget vi leverte er Fohhn LX 220 og LX 100 høyttalere, samt Fohhn XS 30 subwoofer.

Ta turen innom, vi lover en konsertkirkeklang på linje med operahuset i Stockholm!

Vi har et eget produksjonslokale for AV-møbler, AViNordic. Her lages det Rackskap, studioinnredninger, AV skjermskap, videokonferansebord, talerstol med og uten lyd, akustikkvegger og møbler for integrasjon av lydstyring. Møblene lages på bestilling til sales@avinordic.com

Ønsker du hjelp til ditt prosjekt? Kontakt vårt fagteam og vi vil bistå med de beste løsningene innen lyd, lys, bilde, teleslynge, talevarsling og etterklang.

E-mail: post@audiens.no

Telefon: 64 83 05 55

Besøk gjerne nettsiden vår www.audiens.no


Lyd – Lys – AV løsninger – EN54 Talevarsling – Teleslynge – Etterklangssystem – AV-møbler.

FÅ NYHETER OM MATERIALE OG PRODUKTER - RETT I INNBOKSEN

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår