ATRIANE - REHAU’s smarte minikanalserie

Dato: 30 Aug 2019

ATRIANE, den stilige og montasjevennlige minikanalen fra REHAU, ligger lagerført hos bl.a. OTRA, AHLSELL og ETMAN. ATRIANE er produsert på en helt ny måte som gjør den utrolig enkel å holde ren.  Kanalen er dessuten svært fleksibelt, føyer seg etter ujevne vegger og sikrer komfortabel påføring av lokket.  Skråskjæring og tilkapping ordner du på stedet med REHAU’s kanalsaks.  Kombinert med innvendige og utvendige hjørner som er justerbare i +/- 20 grader blir ATRIANE en svært montasjevennlig kanal som passer inn over alt.  Flott å se på er den også!

ATRIANE finnes i dimensjoner fra 12 x 22mm med ett kammer til 22 x 74mm med 3 kammer, alle med fullt utvalg av justerbare hjørner, vinkler og ender.  De 3 minste dimensjonene leveres også med dobbeltsidig tape av god kvalitet, i tillegg til skruehull.   

ATRIANE er et meget godt valg for installasjoner i hus og hjem, i kontorer og i offentlige bygg.  Kontakt grossisten din eller REHAU for brosjyrer, datablader eller et godt tilbud.   

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår