ATRIANE – ny minikanalserie fra REHAU

Dato: 1 Dec 2015

REHAU lanserer i disse dager minikanalsystemet ATRIANE. Denne nye serien, produsert i et nytt og banebrytende plastmateriale, har moderne design og fine linjer som forbinder pålitelighet og brukervennlighet med estetikk og diskresjon. Takket være materialet gir den polarhvite overflaten en vesentlig bedre motstandsdyktighet mot skitt og smuss. I tillegg er bestandigheten mot skraper og riper vesentlig forbedret i forhold til eldre serier. Med den matte og trendy overflaten glir ATRIANE naturlig sammen med sine omgivelser.

ATRIANE leveres i bredder fra 22 til 74mm, med og uten skillevegg. De største dimensjonene byr på to skillevegger. Materialet er fleksibelt og føyer seg lett etter veggen, selv ved skjevheter i bygningsmassen. De smaleste dimensjonene leveres ferdig med dobbeltsidig tape av god kvalitet. Hjørnene er vinkeljusterbare +/- 15 gr. Et utvalg av tilleggselementer gir muligheter for å integrere kanalene med apparatbokser, koblingsbokser og lampepunkt med DCL.

Priser får du hos din El-grossist.

www.rehau.com/no-no/bygg-og-anlegg/elektro/minikanaler/minikanal-atriane

Kontakt REHAU AS på elektro@rehau.no eller 22514154.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår