ATRIANE – ny minikanalserie

Dato: 13 Mai 2016

Det nye minikanalsystemet ATRIANE fra REHAU er produsert i et nytt og slitesterkt plastmateriale. Kanalene har moderne design og fine linjer, er fleksible i bruk og lette å montere. Materialet gir den polarhvite overflaten en vesentlig bedre motstandsdyktighet mot skitt. Bestandigheten mot skraper og riper er også vesentlig forbedret i forhold til eldre serier. Med den matte og trendy overflaten glir ATRIANE naturlig sammen med sine omgivelser.

ATRIANE leveres i bredder fra 22 til 74mm, med og uten skillevegger. Materialet er fleksibelt og føyer seg lett etter veggen, selv ved skjevheter i bygningsmassen. De smaleste dimensjonene leveres ferdig med dobbeltsidig tape av god kvalitet. Hjørnene er vinkeljusterbare +/- 15 gr. Et utvalg av tilleggselementer gir muligheter for å integrere kanalene med apparatbokser, koblingsbokser og lampepunkt med DCL.

Priser får du hos din El-grossist.

www.rehau.com/no-no/bygg-og-anlegg/elektro/minikanaler/minikanal-atriane

Kontakt REHAU AS på elektro@rehau.no eller 22514154.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår