AssemblePanel – trespiler i himling og på vegg

Dato: 15 Aug 2022

Assemble Prosjekt AS produserer, leverer og monterer et bredt spekter av treprodukter Vi leverer trespiler i nær sagt alle dimensjoner, treslag, overflatebehandlinger og innfesting systemer.

Akustikk
Trespiler har i seg selv en naturlig og god lyddemping. Med bakenforliggende akustikkduk og absorbenter blir de akustiske egenskapene enda bedre, opp til lydklasse A. Det blir stadig viktigere med gode akustiske egenskaper i offentlige bygg og kontorlokaler. Det er også viktig å tenke på akustikken ved digitale møter.

Fleksibilitet
AssemblePanel kan produseres som demonterbare spilepaneler for god tilgang til overliggende eller bakenforliggende tekniske installasjoner, gjerne montert i skjult eller synlig T-profilsystem. Vi kan levere valgfri -tresort -overflatebehandling -brannlakkering B-s1, d0 -dimensjoner (gjerne blandet) -akustikkduk og størrelse på elementene.

Det finnes mange tilpasninger og løsninger for innfelling av lysarmaturer og andre tekninske installasjoner. Vi kan også frese inn LED striper for enkel lyssetting.

Vi produserer gjerne på oppgitte mål og som byggesett tilpasset din vegg eller himling.

Design
Trespiler er et levende materiale som ofte benyttes for et naturlig fargespill og variasjon. Spiler gir rommet et moderne og lunt uttrykk. Spiler er også et bærekraftig produkt.  

 


Assemble Prosjekt AS
Fjutjennveien 69
1930 Aurskog

+47 922 36 668
tor@assemble.no