Armatur med nye Eurodisc Joystick fra Grohe

Dato: 16 Des 2014

Den nye Eurodisc Joystick tilføyer design og ren nytelse til baderommet, og har allerede vunnet red dot- prisen for produktdesign.


Kontroll ved fingerspissen
Den innovative spaken er kjernen i Eurodisc-designet, og estetikken fremstår som enestående. Kombinert med den glatte, holdbare fingertuppkontrollen er det lyspunktet på ethvert bad.Velg overflate og riktig størrelse
Den blanke månehvite overflaten kombinert med krom-elementer er et forfriskende alternativ til ren krom, og passer perfekt på ethvert bad. Enten du trenger størrelse S, M eller XL - det rette produktet er tilgjengelig for deg.


Serien består av et komplett spekter av kranvarianter for hele badet. Kundene kan velge mellom enspaksbatterier med tre forskjellige kranhøyder, så vel som helt flate, veggmonterte to-hulls varianter, som passer perfekt til den utvalgte servanten.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår