Arbeidstelt

Arbeidstelt

Hallbransjens utfordrer, Hallgruppen AS, satser offensivt med den nye generasjonen arbeidstelt. Arbeidsteltene er videreutviklet for å tilfredsstille de tøffe kravene fra norsk byggebransje.
- Kvaliteten og montasjevennligheten er bedre enn noen gang.

Den nye generasjonen arbeidstelt er nå tilgjengelig for kjøp og leie. Teltene er spesielt designet for en kjapp og trygg montasje, med all den fleksibiliteten en byggeplass trenger. Disse midlertidige teltene er ideelle for korttidsleie og hurtig leveranse. De fleste prosjektene er montert på én dag eller to.

Arbeidsteltene kan benyttes til hva som helst som trenger tildekking; lager, tak over tak i renoveringsprosjekter eller tildekking av broer under støp eller membranarbeider. Det er kun fantasien som setter grenser for bruksområdene. Det er ikke uvanlig å tilpasse arbeidsteltene for prosjektets spesielle krav. Vanlige løsninger er blant annet skinnesystem, mulighet for løft med kran, ventilasjon, varme og belysning.

Hallgruppen AS utfordrer bransjen med den nye generasjonen arbeidstelt. Selskapet spesialiserer seg på salg og leie av lagerhaller og byggeplasstelt. Hallgruppen besørger skreddersydde løsninger for byggebransjen med et sterkt fokus på kvalitet, sikkerhet og valuta-for-pengene. Selskapets ansatte har en unik kompetanse og flere tiårs erfaring fra bransjen.Følg oss

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår