Tjenester & Løsninger

Tjenester & Løsninger

Tjenester & Løsninger

andXor AS er en totalleverandør av løsninger for automasjon og SD-anlegg, med fokus på å tilby riktig automasjonsløsning for styring av tekniske anlegg. Med dette mener vi at våre leveranser skal strekke seg ut over komponenter, funksjoner og systemer som virker hver for seg. Våre leveranser skal bestå av helhetlige løsninger hvor samspill mellom tekniske systemer og energieffektivisering er i fokus.

Vi samordner styring av ventilasjonsanlegg, varmeanlegg, kjøleanlegg, lys, automatikk for snøsmelting, lastkontroll/maksimalvokter, romkontroll, alarmer osv, og utnytter samspillet mellom anleggene til å effektivisere og optimalisere energibruken i bygg.

Vårt SD-anlegg sikrer interaksjon og integrasjon med tekniske systemer levert av oss, så vel som andre. Systemet er web basert, noe som gjør det tilgjengelig uavhengig av hvor man befinner seg, så lenge man har tilgang til internett.

Vi leverer nye anlegg, rehabiliterer og oppgraderer eksisterende anlegg og utfører automatikkservice. Ved behov utarbeider vi gjerne kundetilpassede service og funksjons-avtaler for å sikre at våre kunders behov og ønsker blir ivaretatt.

På bakgrunn av vår bransjeerfaring og solide kompetanse kan vi i tillegg til å tilby automasjon og SD-anlegg, tilby spesialrådgivning i forbindelse med:

  • Innkjøp og anskaffelse av automatikk og SD-anlegg
  • Prosjektgjennomføring og ITB-rollen (NS3935:2011)
  • Uavhengig kontroll i forbindelse med å kvalitetssikre prosjektleveranser og diagnostisere komplekse anlegg som ikke fungerer som forutsatt.
  • Analysere og optimalisere energibruken i bygg, og foreslå tiltak for å ivareta komfort og samtidig spare energi

Nyheter andXor AS

Intelligent gatevarme

Intelligent gatevarme

Snøsmelteanlegg og gatevarme er tekniske anlegg som kan kreve mye energi ders...

Intelligent gatevarme

Intelligent gatevarme

Snøsmelteanlegg og gatevarme er tekniske anlegg som kan kreve mye energi ders...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår