Amtico Click Smart - Raskt å installere, lang holdbarhet

Dato: 8 Jan 2020

Amtico Click Smart, enkel og rask installering.

En LVT- click kolleksjon med 0,55mm slitesjikt, passer til nesten alle kommersielle miljøer. En smakfull kolleksjon med 36 ulike mønster, utviklet med den design og kvalitet som kjennetegner Amtico. Velg mellom 15 tre, 8 sten -eller 2 abstrakte design.

Amtico Click Smart -kolleksjonen er enkel å installere uten bruk av ekstra underlag. Takket være sin rigid-core teknikk og gode dimensjon stabilitet er den et utmerket valg der det ønskes lim fri gulvløsning. Perfekt også for midlertidige / tidsbegrensede installasjoner. Gulvet har en tykkelse på 6mm med 0,55mm er slitesjikt, pluss en akustikk bakside. Amtico Click Smart gir en steglydsreduksjon på opptil 20dB samt en behagelig gangkomfort. Amtico Click Smart – kolleksjonen har meget lave emissjoner med både M1 og Indoor Air Comfort Gold sertifisering, som bidrar til et godt inneklima.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår