ALVA-LED-pullertlamper

Dato: 9 Okt 2017

ESYLUX presenterer nye pullertlamper for sin LED-utendørsbelysningsserie ALVA. Utførelser med begrenset lysfelt på 180° er nå tilgjengelige sammen med en slank, elegant variant. Hele serien har smussavvisende, sjøluftbestandige hus i trykkstøpt aluminium. DALI-lysstyring er også tilgjengelig på 180°-utførelsene ved behov via en integrert bevegelsesdetektor.

Lysinstallasjon utendørs må være optimalt tilpasset de ulike miljøer og samtidig oppfylle de individuelle forventningene til oppdragsgiveren. Produsenten ESYLUX utvider derfor ALVA-serien med nye pullertlamper. De har en spesiell form for å oppfylle spesielle krav.

180° lysstråling eller intelligent sammenkobling
Noen ganger skal pullertlampene iscenesette innkjørselen til en bygning, men samtidig ikke belyse naboens terrasse. De nye utføringene i ALVA-serien med lysstråling på 180° gir i slike tilfeller en fokusert belysning. Disse utføringene er tilgjengelig i antrasitt eller hvit for enten 230 V eller DALI med ulike størrelser, diffusorer og lysfarger. De kan også utstyres med en bevegelsesdetektor og en innebygd DALI-busspenningstilførsel. Slik kan hele lampegrupper kobles sammen på en intelligent måte og styres via enkel DALI-broadcast. Du kan også integrere vanlige lamper med en DALI-bryter.

Slank form for skikkelig estetikk
Det kan oppstå videre krav grunnet formgivningen til et utendørsareal. I en mer nyansert belysningsscene kan klassiske pullertlamper være litt for voldsomme. Derfor kan du få et mer elegant preg ved bruk av de nye ALVA-variantene med spesielt slank konstruksjon. Diameteren er kun 100 mm og høyden er 700 mm. Disse er også tilgjengelig i antrasitt eller hvit samt med ulike diffusorer og lysfarger på 3000 eller 4000 K.

De har den samme robuste og motstandsdyktige utførelsen som vanlige ALVA-lamper. Husene består av trykkstøpt aluminium med en støtsikkerhet på IK 09. Overflaten er pulverbelagt og beskyttet mot saltholdig sjøluft. De tåler til og med kjemiske rengjøringsmidler, slik at graffiti og annen tilsmussing lett kan fjernes. LED-levetiden er på 50 000 timer (L80B10). Ved siden av pullertlampefamilien omfatter serien ALVA up-/downlights med ulike utstrålingsvinkler og vegg- og taklamper. Disse kan også utstyres med en bevegelsesdetektor om ønskelig.

Dermed utfyller begge de nye produktvariantene ALVA-produktfamilien. De sørger nemlig for at alle krav til en motstandsdyktig, energieffektiv og intelligent sammenkoblet utendørsbelysning blir oppfylt.