Alu-tech ytterdører fra Dooria tåler norsk vær og et stadig mer ekstremt klima

Dato: 23 Jun 2015

 

Alu-tech ytterdører har en unik kombinasjon av kompositt og 3-lags aluminium. Aluminiumsbelagt overflate høres kanskje metallisk ut, men den oppleves likt som en vanlig ytterdør. Aluminium og kompositt er vannfast og hindrer vann i å trenge inn. Slik beholdes dørens form år etter år, selv om den utsettes for vær, vind og temperaturendringer.

Alu-tech ytterdører er barske dører for norsk klima. De har en unik kombinasjon av kompositt og 3-lags aluminium. Dørene er grundig testet – for din sikkerhet.

Aluminiumoverflaten tåler alt som en ytterdør utsettes for, og i kombinasjon med kompositt hindres vann i å trenge inn i dørbladet. Med andre ord, perfekt for vårt nordiske klima – og for deg. Produktet egner seg like godt til nybygg som til rehabiliteringsprosjekter og ikke minst der fasaden er spesielt værutsatt.

  • Værbestandig - overflate i aluminium og kompositt
  • Holder form og fasong år etter år - forsterket med innvendige aluminiumprofiler
  • Meget god varmeisolering - polyuretankjerne
  • Moderne eller klassisk design - du velger selv
  • Grundig testet - for din trygghet

Døren du velger skal matche stilen på din bolig - velg klassisk eller moderne design.

Alle dører med glassåpning er konstruert uten glasslist på innsiden for stilrent design og lett renhold.

Produktbrosjyre:

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår