Alt innen Messeutstyr

Dato: 23 Okt 2018

Messebord, Messevegger, Takheng, Brosjyrestativ, Reklamemøbler, Skjermholdere

Brectus Norway AS leverer messeutstyr i høy kvalitet, funksjonalitet og holdbarhet. Vi holder til i Moss, har egen produksjon og rask levering. Kombiner gjerne messebord med brosjyrestativ og rollup, så har du en komplett og rimelig stand.

Messeveggene fra Brectus kan brukes som en enkel vegg, eller som en del av en større messestand. De fungerer også fint som reklamevegg, pressevegg, bakgrunnsvegg, foto-/logovegg), scenebakgrunn, romdeler m.m. Bruksområdene er mange, og med riktig belysning blir du garantert lagt merke til! Alle messeveggene er sammenleggbare og det er superenkelt å bytte ut paneler eller tekstil print.

Messebord, messedisk, podier, demobord eller utstillingsbord er uunnværlige i forbindelse med messer og selgere på farten! De er enkle å transportere og montere, samt praktiske og effektive med oppbevaring på innsiden. Messebord med trykk blir raskt et midtpunkt på din messestand og en ideell møteplass mellom deg og dine potensielle kunder. Med print i høy kvalitet og flotte farger vil du garantert bli lagt merke til!

Takheng gir plassen over messestanden din et blikkfang som tiltrekker potensielle kunder. Med et flott hengende banner får du optimalisert din profilering, som blir synlig på god avstand! Takheng og vindusheng er velegnet på kjøpesentre, messer, i butikker o.l. De egner seg også meget godt til produkt- og firmaprofilering, samt for eksponering av reklamekampanjer og tilbud.

Brectus har mange varianter brosjyrestativ, samt displaystativ for TV skjermer og iPads, både for gulv, disk og vegg.

I tillegg leverer vi også komplette stands med messevegger, messebord og belysning, med ensidig eller tosidig print. Alt sammen plassert i transportbokser under oppbevaring. Eller hva med våre nyeste designprodukter?


Våre dyktige designere hjelper deg med budskapet slik at presentasjonen blir så profesjonell som mulig. Ta kontakt så får du råd og tips til alt fra enkle stands, til store, avanserte, messestands og skreddersydde løsninger. Vi leier også ut komplett trossekonstruksjon til bruk på messe.

OPPBLÅSBARE PRODUKTER

Brectus produserer oppblåsbare produkter til ethvert behov.

Våre oppblåsbare reklameprodukter har mange bruksområder både ute og inne; messer, arrangementer, events, sportslige arenaer, byggeplasser m.m. Med stor reklameoverflate synes ditt budskap godt fra lange avstander og i store folkemengder. Har du i tillegg integrert lys vil oppmerksomheten øke ytterligere og strekke seg til alle døgnets tider.

Med ditt eget design eller logo påtrykket kan man ikke unngå å legge merke til en mange meter stor oppblåsbar reklameveggoppblåsbar portal eller målbueoppblåsbar teltoppblåsbar søyle, dansende windyman eller oppblåsbar ballong.Opptil 10 meter i høyden.

Les mer om Oppblåsbare produkter her 
 

 

Besøk brectus.no for å lese mer om produktene våre og bli inspirert av alt vi kan tilby. Vi er en totalleverandør av reklameutstyr, messe og profilløsninger.