Allura – kunsten med gulv

Dato: 22 Aug 2016

Tenk deg tre som ikke sprekker, krymper eller misfarges av sollys. Forestill deg stein som ikke knuses, forblir jevn og pen og i tillegg føles varm under føttene. Eller hva med metall som ikke ruster og som er enkel å skjære? Og hva med glass som er behagelig å gå på? Velkommen til en verden med Allura – den nye kolleksjonen med designvinylfliser fra Forbo.

Forbo Allura kommer i seks kolleksjoner, hver med sine egne fordeler og unike egenskaper. Allura 0,55 og 0,7 mm slitesjikt kommer med 90 forskjellige design som inkluderer både tre, stein, metall og abstrakte mønstre.

Allura Premium er en kolleksjon for de kresne. Designene i denne kolleksjonen er for eksempel bøffelhorn, brent tre, planker med skyggeeffekter og kryssfinér. Denne kolleksjon har virkelig muligheten til å gjøre et rom spesielt.

Allura Colour er en kolleksjon med både klare, duse og mørke farger. Dette er en homogen flis i 61 x 61 cm som er ekstrem slitesterk.

Forbo Allura er utviklet av Forbos designere og produseres ved vår fabrikk i Nederland med ultramoderne produksjonsmetoder som leverer produkter av høyeste kvalitet og er dimensjonsstabile. Forbo Allura er fri for ftalater. Grønn energi benyttes i produksjonen og 100 % gjenvinningskapasitet gjør Allura til et bærekraftig gulv.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår