Allura - Gulvet med grønt DNA

Dato: 11 Jun 2018

Tenk deg tre som ikke sprekker, krymper eller misfarges av sollys. Forestill deg stein som ikke knuses, forblir jevn og pen og i tillegg føles varm under føttene. Eller hva med metall som ikke ruster og som er enkel å skjære? Og hva med glass som er behagelig å gå på?

Velkommen til en verden med Allura – den nye kolleksjonen med designvinylfliser fra Forbo.

Allura LVT designgulv er det aller beste du kan finne på markedet i dag når det gjelder mønstre, teknologi og bærekraft. Gjennom det siste 10-året har Allura LVT designgulv etablert seg som et av de mest populære varemerker i vår portefølje.

Allura LVT tilbys i mer enn 100 design i en mengde varianter av fliser og plank i forskjellige størrelser. Forbo Allura produseres ved vår fabrikk i Nederland med ultramoderne produksjonsmetoder som leverer produkter av høyeste kvalitet og er dimensjonsstabile.


Hvorfor velge Allura?

Forbo Allura er fri for ftalater. Grønn elektrisitet benyttes i produksjonen og 100 % gjenvinningskapasitet gjør Allura til et bærekraftig gulv.

Oppdag våre spennende nyheter i kolleksjonene Allura og Allura Flex.


Les mer om Allura LVT designvinyl her:
http://www.forbo.com/flooring/no-no/produkter/luxury-vinyl-tiles-designgulv/cbm4oc

Digital brosjyre:
http://alluramagazine.magazines.center/englishRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår