Akustikkplater

Dato: 3 Aug 2015

Moderne bygg og design med mye glass, betong, gips og stål kombinert med dårlig akustisk utforming av kontorlokaler og undervisningsrom kan føre til at kommunikasjonen blir dårlig ved at tale o.l. ikke når fram til tilhørerne. Dette er et spesielt stort problem for hørselshemmede.

Ofte kan mye gjøres ved å bedre de akustiske egenskapene i rommet. Lydabsorbenter, som perforerte plater, tekstiler m.v., kan monteres på tak eller vegger og dermed bidra til å få mindre etterklang i rommet.

Det lydabsorberende materialet må imidlertid ikke være slik at det forverrer luftkvaliteten ved å avgi støv eller fiber eller ved å fungere som “lagerplass” for dette. I dag velges ofte overflater som er lette å holde rene, det gjør at man velger harde overflater også til gulv og tak.
Utforming av stoler og bord innvirkning på det akustiske miljøet.

En løsning på dette problemet kan i mange tilfeller være å velge akustikkplater som absorbenter. Disse kommer som oftest i hvitt eller en spesiell frage.

Vi kan tilby trykk på de fleste typer av akustikkplater uten at det påvirker platens evne til og absorbere støy. Det gjør det mulig og sette sitt personlige preg på platene. Alt fra bilder til logoer kan trykkes direkte på platene.

Vi lagerfører Rckfon Sonar Activity og Rockfon Eclipse.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår