Airmaster Boomerain® Ø315 fasaderist

Dato: 8 Okt 2019

Airmaster introduserer en egenutviklet fasaderist Ø315 med aerodynamisk konstruksjon

 

Airmaster introduserer en ny fasaderist, som med sin spesielle geometriske og aerodynamiske design gjør det mulig å redusere dimensjonen på fasadegjennomføringen for våre AM 1000 ventilasjonsanlegg. Der man tidligere brukte Ø400 mm gjennomføring, kan man nå bruke en Ø315 mm - uten ekstra trykktap og fare for vanninntrengning.

Aerodynamisk konstruksjon

Det å kunne redusere diameteren fra Ø400 mm til Ø315 mm var en oppgave vi lyktes med takket være at vi kunne utnytte Airmasters kunnskap om aerodynamikk.

Formen på lamellene er utviklet slik at det kun vil oppstå begrenset turbulens på baksiden av fasaderisten. Dermed reduseres trykktapet, og energiforbruket reduseres vesentlig. Den helt spesielle geometrien er videre utformet slik at den fanger opp vanndråper, og leder de bort, slik at vanninntrengning i kanalen unngås.

Den aerodynamiske konstruksjonen til lamellene i fasaderisten fra Airmaster sikrer en jevnere fordeling av luften i kanalen. Dermed blir det en lavere turbulens, og en lavere egenstøy.

Fordeler

  • Hulldiameteren i fasaden kan endres fra Ø400 mm til Ø315 mm.
  • Vann slipper ikke inn, selv ved høye lufthastigheter
  • Energiforbruket reduseres
  • Lavere lyd

Vi installerer Airmaster ventilasjonsanlegg i svært forskjellige geografiske forhold i Europa - Fra et mildt innenlandsklima til den barske vestkysten av f.eks. Norge. Med værforholdene kommer det forskjellige utfordringer for en fasaderist. Det har vi løst ved at vi har laget tre forskjellige varianter. Sett utenfra er de like, noe som f.eks. gjør at man kan sette forskjellige fasaderister på samme bygg, hvis det er behov for det.
Airmaster Boomerain® Ø315-1 er en fasaderist med et enkelt lag med labeller, noe som godt egnet til et vanlig innenlandsklima under beskyttende forhold med relativ passivt miljø.


Airmaster Boomerain® Ø315-2 er en fasaderist med et dobbelt lag med lameller, noe som gir bedre beskyttelse mot regnvann. Denne anbefales på steder som er noe mer utsatt, f.eks. der vestavinden av og til kan være hard.


Airmaster Boomerain® Ø315-3 er en fasaderist med tre lag lameller, og som har en ekstra avvising av regnvann. Den er utformet for harde værforhold ved f.eks. kystnære områder, der en ekstra beskyttelse kan være nødvendig.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår