Adgangskontroll har aldri vært enklere

Dato: 19 Sep 2016

Scantron Adgangskontroll

Adgangskontrollsystemet er bygget spesielt med tanke på alle typer boligkomplekser. Systemet lar seg enkelt integreres med bla porttelefoni og postkassesystemer, samtidig som softwaren er enkel og lettforståelig å betjene av administratoren. Dette er også ett system som passer ypperlig til kontorbygg, der det er behov for skallsikring eller eventuelt sikring av kontorlokaler. Produktene er av høy kvalitet, basert på den nyeste teknologien - utført i eksklusive og moderne design.


FlexAir® adgangskontrollsystem bygger på 3 filosofier:

Fleksibilitet: Systemet er designet for å kunne brukes på flere dører, dersom behovet er der. Både online, offline og stand-alone dører kan oppgraderes til å møte dine behov.

Høy kvalitet: Gjennomtestet software og robuste komponenter, som kan stå imot intens daglig bruk og brukernes individuelle betjening av systemet.

Sikkerhet: Enkel administrasjon og ukomplisert håndtering av systemet sikrer hensiktsmessig og individuelle adgangsrettigheter til alle dører. Det enkle, brukervennlige systemet sikrer, at endringer fortløpende blir oppdatert og at mistede brikker og kort raskt mister rettighetene.
Aiphone GT

Aiphone har vært ledene porttelefon system på norske marked i over 30 år og er kjent for sin høye kvalitet på sine produkter.

Aiphone lanserer ett nytt porttelefon svarapparat til GT serien som kommer i siste kvartal 2016. GT-1C7.M fås med 7 tommers skjerm og innebygd zoom og tilt funksjon.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår