Adgangskontroll for borettslag og sameie

Dato: 20 Apr 2016

Mekaniske nøkler er for lengst antikverte, så det er bare et spørsmål om tid før man også i boligsektoren investerer i elektronisk adgangskontroll (EAK) som er rimelig og dessuten også langt sikrere og smartere. Smartbygningene er også kommet til boligsektoren.

SALTO Systems er en globalt anerkjent utvikler og produsent av EAK, og sikrer millioner av dører og mennesker på alle verdens kontinenter. Vi leverer til alle sektorer, og nå er altså tiden også moden for boligsektoren.

Tradisjonelt har man benyttet mekaniske låssystemer i boligmarkedet. Slike løsninger har vært akseptable så lenge bedre løsninger ikke fantes. Vi har ført an i utviklingen og ser at behovet for EAK bare vokser i boligsektoren. Vi har derfor utviklet spesielt tilpassede løsninger for borettslag og sameie. I dag er EAK uansett den smarteste løsningen overalt i boligsektoren.

Tapte nøkler koster tid, penger og ikke minst bekymringer. Tapt brikke eller kort, derimot, kan i en håndvending sperres. Man behøver ikke en gang oppsøke enheten. Alt i én brikke, eller på ett kort. Eller hva med våre løsninger for smarttelefoner? Vi tilbyr også billigere offline systemer.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår