5 smarte løsninger alle boligkjøpere snart vil kreve som standard

Dato: 29 Okt 2021

Med smarte løsninger fra Futurehome kan du gjøre hverdagen til boligkjøperne mer praktisk, komfortabel og du hjelper dem med å spare penger på strøm.

Smarthus generelt har tatt boligmarkedet med storm i løpet av de siste årene. Det har blitt mer populært med blant annet smart og energieffektiv styring av lys og varme. I tillegg så har det blitt et stort fokus på komfort og en enklere hverdag. 

Nye forventninger hos boligkjøperen
Boligkjøpere begynner nå å forvente at prosjekter skal ha smarte løsninger for varmestyring, lysstyring, adgangskontroll og energiovervåkning. Vi jobber med en rekke utbyggere som tilbyr smarte hjem i deres prosjekter og dette er nå blitt en standard hos flere av våre partnere. De opplever at smarte boliger er mer lettsolgte, boligkjøperne blir mer fornøyd og den totale kostnaden går opp mindre enn forventet. Dette er både fordi kunder setter pris på hvor enkelt et smarthjem gjør hverdagen, men også på grunn av alle fordelene det har både for miljøet og for lommeboka til kjøperen.

Løsningene som gir boligkjøperen fremtidens smarte hjem, i dag
Vi i Futurehome anbefaler å legge til disse 5 løsningene i prosjektet ditt, som gir boligkjøperen fremtidens smarte hjem, i dag:

 • Smart varmestyring
  • Dette gjøres ved å installere smarte termostater som kontrollerer vannbåren varme eller varmekabler.
 • Smart lysstyring
  • Her kan dere installere smarte dimmere som både kan styres gjennom Futurehome appen, men også ved vanlig bryter.
 • Smart adgangskontroll
  •  Med smart dørlås kan beboerne holde styr på når døren deres ble låst opp, om barna husket å låse den på vei til trening og du kan låse opp døren hvis naboen skal inn og vanne blomstene.
 • Futurehome modusbryter
  • Modusbryteren lar beboeren enkelt bytte mellom hjemme, borte, natt og feriemodus. Alle modusene kan stilles inn slik at beboeren får akkurat de endringene de ønsker når de bytter modus.  
 • Futurehome energioversikt
  • Med Futurehome og en HAN-sensor får beboeren full oversikt over energiforbruket sitt i sanntid. Med denne oversikten kan de gjøre endringer som minsker forbruket og sparer dem penger.

Dette er en super kombinasjon som skaper det komplette smarthjemmet, men disse elementene kan også justeres basert på ditt prosjekt og ønsker. Vi finner sammen en løsning som passer til din visjon.

Smarthjemløsningen for alle typer boligkjøpere
Selv om smarte løsninger har økende etterspørselså er det forskjellige måter å bruke smarthjemet på og forskjellige beboere har ulik kunnskap og ønsker om styring av hjemmet sitt. De forskjellige enhetene i smarthjemmet kan styres rett fra Futurehome appen, settes opp i automasjoner eller snarveier og styres gjennom de forskjellige modusene på modusbryteren. Men en viktig sikkerhet for oss, deg som utbygger og beboerne er at hvis teknologien skulle ha nedetid, så fungerer alle enhetene lokalt også.

Hvis du ønsker å lese mer om smarthjem fra futurehome ta gjerne en titt på smarthusguiden vår her. Besøk også gjerne nettsiden vår Futurehome.no. Der finner du blant annet mer informasjon om produktene våre, løsningene våre, bloggen vår og mer. Og hvis du ønsker å ta en uforpliktet smarthusprat med Futurehome kan du kontakte Sigbjørn Groven på sigbjorn@futurehome.no og 980 89 156 eller Ola Skar på ola@futurehome.no og 934 15 014.