4 nye overflater fra Tapwell

Dato: 24 Jan 2022

Et kjøkkenbatteri er både et verktøy og en prydgjenstand. Med sin sentrale plassering tilfører det rommet karakter og personlighet, samtidig som det brukes dag ut og dag inn. Med våre mange forskjellige overflatematerialer og et stort antall modeller i moderne eller tradisjonell design, er det helt opp til deg hvilken følelse du vil skape. Du får den samme høye kvaliteten uansett hva du velger.

Ascot Grey:
Royal Ascot er et prestisjefylt hesteveddeløp i England som i praksis er en hatteparade for sosieteten. Kvinnene har fantasifulle kreasjoner på hodet og er kledd i flotte kjoler, og mennene er antrukket i sjakett og flosshatt. De siste hundre årene har det vært moteriktig at den høye hatten skal være grå. Ascot Grey er en smakfull matt farge, grå med et diskré preg av grønt. En myk look med et elegant og tidløst inntrykk.

 

 

 

 

Bronze:
Vitenskapelige studier har vist at de som tar bronsemedalje ved store mesterskap ofte er mer glad enn sølvmedaljevinneren. Det sies at det er fordi den som kommer på andreplass føler at han eller hun har mistet seieren, men vi tror det har å gjøre med den vakre rødlige fargetonen til kobber. Vårt bronsebelegg er en messinglegering som er dyppet i syre for å forhindre oksidasjon. Det har en dempet glans med et personlig utseende og mørkere partier som er unike for hver detalj.

 

 


Brushed Black Chrome:
Platinum er svært sjeldent på planeten vår, men desto mer vanlig på månen og i mange meteoritter. Det finnes gamle meteorittkratere på jordkloden som har så rike nivåer av metall at de har gitt grunnlag for kommersiell gruvedrift. Hemmeligheten bak Brushed Black Chrome er at vi tilsetter platina i galvaniseringen. Det gir en ubestemmelig, nesten svimlende følelse med en matt ikke-reflekterende overflate.

 

 

 

 

Brushed Honey Gold:
Da den frygiske kongen Midas fikk velge en superkfraft, valgte han evnen til å forvandle hva som helst til gull bare ved å berøre det. Det var morsomt helt til han skulle spise. Midas klarte å kvitte seg med evnen- og blen antikapitalist fort som fy - men den som føler sugetkan bestille en forgylt tusendollarstek på en restaurant i Dubia. Gull smaker ingenting, men fargen er dyp og evig. Brushed Honey Gold er en matt overflate i en legering som inneholder ca 3,8% gull. Belegningen gjøres med børsting, noe som gir et elegant og solid inntrykk.