3M ™ DI-NOC ™ Arkitektoniske finisher

Dato: 25 Nov 2020

Pust liv i utdatert inventar og få kreativ fleksibilitet i de nye prosjektene dine med 3M ™ DI-NOC ™ Arkitektoniske finisher. Enten du pusser opp et utdatert kontor, konverterer et lager eller går gjennom en ny merkevare, kan DI-NOC brukes praktisk talt hvor som helst for å oppnå raffinert interiørdesign. Tilgjengelig i over 1000 mønstre, og designalternativene er nærmest ubegrensede.

M™ DI-NOC™ arkitektoniske finishløsninger

Du kan gjenskape utseendet og følelsen av materialer av høy kvalitet som tre, lær, marmor eller stein. Disse dynamiske overflatene forvandler rom og kan brukes nesten hvor som helst: fra vegger og tak, til inventar, møbler og dører.

Med et sofistikert, eksklusivt utseende som varer i opptil 12 år, er de slitesterke og lar deg gjøre ethvert rom mer levende. DI-NOC Arkitektoniske finisher er rask å installere og mer kostnadseffektiv enn tradisjonelle oppussingsmetoder, i tillegg til å være mindre arbeidskrevende og sløsende. Det er heller ikke nødvendig å tømme rommet, da det er lite rot og ingen kjemikalier som brukes i applikasjonen.

DI-NOC-overflatene er enkle å rengjøre og raske å reparere, og er et annet alternativ med lav vekt som krever mindre vedlikehold enn tunge tresorter, metaller, harpikser og plast. Hvis de blir slitne eller skadet, kan de raskt repareres uten å måtte bytte ut hele panelet eller produktet.

DI-NOC-finisher er også en bærekraftig løsning og kan kvalifisere for LEED-sertifiseringskreditter. For å lese mer om 3M’s Arkitektoniske finisher, klikk nedenfor.

Les mer om 3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finishløsninger  

Mere om produktet 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes

3M™ DI-NOC™ Interiørfolie etterligner estetikken i naturmaterialer og andre materialer, til en brøkdel av prisen.

3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Ultra-matte
3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

3M™ DI-NOC™ Glass Finishes

Forvandler rom og gjenstander

Les mer

New 3M™ DI-NOC™ Architectural Finishes Matte Series Suede Edition