3 smarthus fordeler for kundene deres

Dato: 15 Mar 2023

Flere ser etter smarte løsninger når de ser etter ny bolig. Her er 3 av fordelene du kan gi kundene deres med smarthus løsninger fra Futurehome.

Hver eneste gang noen er på boligjakt har de en liste med kriterier og ønsker for den nye boligen sin. Flere av disse listene inneholder nå smarthus produkter og andre smarte løsninger. Et smarthus fra Futurehome gir kundene deres flere fordeler som kan være avgjørende i om de velger et hus fra akkurat deres prosjekt. Med en smarthus og smart energiløsning fra Futurehome vil den potensielle kunden deres kunne styre strømforbruket på en smart måte, redusere strømregningen og ha muligheten til å gjøre hjemmet sitt ordentlig smart.

Med Futurehome kan beboeren styre strømforbruket på en smart måte ved at huset er komfortabelt når de ønsker det, men at det samtidig passer på at de største lastene i hjemmet ikke brukes samtidig. På denne måten optimaliseres strømforbruket ut i fra deres vaner og behov, samtidig som hjemmet er komfortabelt og smart til enhver tid. Smart strømforbruk er enkelt å komme i gang med. Systemet settes kun opp en gang og holder seg gående av seg selv uten at du må røre en finger. Med smart strømstyring gjør huseieren en forskjell for strømnettet, men de gjør også en forskjell for sin egen strømregning.

Ved å styre strømmen på en smart måte kan huseieren gjøre en stor forskjell på strømregningen sin. Ved å flytte forbruket brukes strømmen på tider av døgnet hvor det er billigere, samtidig som det ikke brukes unødvendig mye strøm på en og samme tid og utløser høyere nettleietariff. Smart styring av strøm forminsker strømregningen, forminsker nettleien og holder hjemmet komfortabelt og energieffektivt. Her har du allerede flere salgspunkter ut mot potensielle huseiere og dette er allerede før vi har kommet til de ekstra fordelene med smarthus.

Med et smart system med fokus på smart energi fra Futurehome er det også flere muligheter for å gjøre hjemmet enda mer smart. Dette kan enten gjøres til standarden i hele prosjektet eller gjennom tilvalg som tilbys i forbindelse med kjøpsprosessen. Kunden kan også ytterligere utvide smarthuset etter de har flyttet inn hvis de ønsker. Med Futurehome kan kunden styre alt fra varme og lys til varmtvannsberederen og elbilladeren på en smart måte samtidig som de får full oversikt over strømforbruket til enhver tid. Da blir ikke hjemmet bare strøm effektivt, det blir også ekstra komfortabelt.

Løsningene og mulighetene er uendelige med et smarthus fra Futurehome. Les mer om løsningene våre på den nye nettsiden vår futurehome.no (Link: https://www.futurehome.io/no/).

Vurderer du å gjøre prosjektet ditt smart med smart strømstyring? Vi hjelper deg gjerne med å få mer framtidsrettede og energieffektive boliger som boligkjøpere er opptatt av. Ta kontakt med Sigbjørn Groven på sigbjorn@futurehome.no og 980 89 156 for en  smarthusprat.