2015 vil være et år vi foretar store investeringer

Dato: 6 Jul 2015

Vi satser!
2015 vil være et år vi foretar store investeringer.

I vinter ble det montert en automatisk linje for pålegging av tettelister, skruing av klips for alu.bekledning og skruing av beslag.

I løpet av 2015 skal vi bygge ut vår tomt maksimalt med nye 1945m2, noe som vil gi total gulvflate på 6250m2. Tilbygget skal romme ny og moderne glassinnlegging, sprosseproduksjon og ferdigvarelager. For spesielt interesserte legger vi ut bilder underveis i prosessen på vår Facebook-side. Første skritt var å rive deler av nåværende produksjonslokale – gamle COOP Kotsøy. Støping av fundament og brystning er nå godt i gang, og montering av stål bæresystem vil starte før ferien. Planen er at nytt bygg skal stå ferdig til bruk i løpet av november.

I uke 29-30-31 tar alle i produksjonen her på Lillerønning en velfortjent sommerferie. Produksjon og utlevering/mottak av varer vil da være helt stengt. Kontoret vil ha feriestengt i uke 30, og med redusert bemanning i ukene 28, 29, 31 og 32. Vi vil ønske alle en riktig god sommer!

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår