Bransjenytt  
 
 

Reduser slaglyden!

Laticrete GenieMat RST består av gummimatter som limes til underlaget med et flislim. Produktet reduserer ”slaglyden” som skapes gjennom keramiske fliser, stein og andre harde overflater. Laticrete GenieMat RST er lett å installere, ødelegges ikke av trykk og tåler fuktighet.

Mattene kommer i ulik tykkelse og trinnlydsdemping
Konstruert til bruk under flislim for innendørs liming av fliser og naturstein for å eliminere ”slaglyd” til etasjen under. Lett å installere med vanlig flisverktøy.

2 mm tykkelse = 1.2m x 23m 27.9m² pr. rull
5 mm tykkelse = 1.2m x 10m 11.1m² pr. rull
10 mm tykkelse = 1.2m x 5m 5.6m² pr.rull
12 mm tykkelse = 1.2m x 5m 5.6m² pr. rull

14. trinnlydsdemping i db
Reduksjon av trinnlyd 2 mm matte dB = 14
Reduksjon av trinnlyd 5 mm matte dB = 19
Reduksjon av trinnlyd 10 mm matte dB = 21
Reduksjon av trinnlyd 12 mm matte dB = 22

Innstallasjon av GenieMat
Bruk flislimet Laticrete 254 Platinum for å feste mattene til underlaget. Kutt først mattene til ønsket lengde og bredde. Bruk en 4x4mm tannsparkel å påfør limet på ­underlaget. Ikke trekk på mer limet enn det som skal dekkes innen 20 minutter. Rull ut Laticrete GenieMat RST i limet, og bruk en spesial rulle til å trykke mattene godt ned i limet. Kantene på mattene skal ikke overlappe, men legges kant i kant. La limet få herde i 24 timer, før fliser, naturstein limes til mattene med Laticrete 254 Platinum. Ved legging av parkett brukes egnet polyretan lim, eller det legges “flytende“ på GenieMat.

Les mer på www.laticrete.no

     

Vårt mest solgte produkt er designglass til kjøkken.

Designglass kjøkken blir mer og mer populært, ikke bare fordi det er estetisk flott – men også fordi en slipper rengjøring av fuger og glass er lett å holde rent. glamiTEC samarbeider med de fleste av landets største kjøkkenbutikker som har våre produkter utstilt.

Laminerte glass – et hav av muligheter!
Vi leverer en rekke ulike typer laminerte glass til hjem og arbeidsplasser. Alt innen skreddersøm av interiør og fasade i forskjellige størrelser og tykkelser – med og uten trykk.

 

Støyskjermer fra Polyfiber

PolyFiber Støyskjermer kan leveres i varierende høyder, opptil 3 meter i H-master som monteres med cc avstand på 2,5 meter. Leveres med PolyPlank vedlikeholdsfrie støyreduserende elementer i WPC (Wood Plastic Composite)

PolyFiber® - en EPD-sertifisert støyskjerm
En EPD (Environmental Product Declaration, ISO 14025, EN 15804) er et verifisert dokument med transparent og sammenlignbar informasjon om produktets miljøprestasjon. Både den bakenforliggende LCA (Life-Cycle Assessment) og en hel livssyklus, bestemmer miljøregnskapet. EPD er basert på internasjonale standarder.

     

Integrert skybasert løsning for lås og kamera

Eiendomssikring handler primært om avlåsning, sekundært om pålitelig informasjon. Den optimale informasjonssensor er skybasert videomonitorering. Nå kan SALTOs unike skybaserte låsplattform SALTO KS, Keys as a Service® [KaaS], tilby også verdens første skybaserte videomonitorering i en og samme pakke, alt integrert i våre KS applikasjoner. Løsningene for lås og video er rimelige og svært enkle å installere: ingen server- eller programvareinstallasjoner.

Se og hør hva som skjer i sanntid eller opptak, HD 1080p, IP67, og motta varsler for objekter, bevegelse, lyd og varme, på din datamaskin (Windows, Mac, Linux) eller smartenhet (Android smarttelefon og nettbrett og iPhone og iPad). Styr vinkel og zoom på opptil 25 kameraer på en og samme skjerm, opptil 30 bilder/sekund, planlegg opptak, eksporter til andre enheter. Se saltoks.com og cameramanager.com for mer informasjon.

Adresser:
https://saltoks.com/no/
https://www.eagleeyenetworks.com/product/cm-system-overview/

Tel: 63 95 40 20 | info.no@saltosystems.com | www.saltosystems.no

 

Isolasjon for vinduene dine

Thinsulate fra 3M - Nyt et smartere rom. Lav energi glass forbedrer eksisterende vindusisolasjon.

Øk effektiviteten
Nyt fordelene ved et Lavenergi glass «lavemisjonsvindu» til en brøkdel av prisen på utskifting av vinduene. Oppgrader de eksisterende vinduene slik at de blir mer energieffektive, ved å forbedre isolasjonsverdien til et ettlagsvindu til nesten samme verdi som et tolagsvindu, og verdien til et tolagsvindu til nesten samme verdi som et trelagsvindu.

Behold utseendet
En praktisk talt usynlig film påføres vindusoverflaten av en fagperson. Den har et nøytralt utseende, både innenfra og utenfra, som ikke endrer utseendet på vinduene i vesentlig grad. Klimakontroll serien blokkerer opptil 99 % av UV-stråler, noe som er med på å beskytte kunstverk, møbler, tregulv, tepper og vindustilbehør som persienner og gardiner.

Styr klimaet
3M Thinsulate Klimakontrollerende vindusfilm er med på å holde varmen inne om vinteren og den nedkjølte luften inne om sommeren. Hver sesong holdes været ute der det hører hjemme. Den er med på å redusere kalde/varme områder og gir bedre komfort i hele rommet.

     
 
 

Om Produktfakta
Kontakt oss
Avbestille Bransjenytt

www.produktfakta.no  
       
 

Tlf: + 47 69 91 24 21 | Faks: + 47 69 91 24 01 | www.produktfakta.no | info@produktfakta.no   ©2007-2017 Produktfakta