Innemiljø / Gulv  
 
 

Bærekraftige løsninger må kunne dokumenteres
Byggebransjen har et stort ansvar når det kommer til reduksjon av miljøbelastninger og bærekraftige løsninger og det er mye å hente på materialsiden. For å kunne ta gode valg er vi avhengige av å kunne sammenligne materialers miljøbelastning og med tredjeparts verifiserte miljødeklarasjoner (EPD) er dette mulig.

En EPD forteller hvordan miljøbelastningen til det spesifikke produktet er, men man må også kunne forstå hva informasjonen betyr. Dette kan være krevende for mange og da er det godt å vite at man kan se resultatene på en forenklet måte i et verktøy som ECOproduct.

Det er ikke bare klimagassutslipp som er viktig i dag, det er helheten ved materialene som teller. Den nye nordiske miljøveilederen fra NGBC gir gode råd om hva man bør kreve for å sikre seg bærekraftige løsninger og deler opp miljøprofilen i 4 områder. I tillegg bør man se på livsykluskostnadene og alt dette kan du lese mer om på våre sider om bærekraftige løsninger.

Forbo Flooring AS
info.norway@forbo.com | Tlf: 66 77 12 00

     

Corroventa utvikler, produserer og selger produkter av høyeste kvalitet til vannskader, fukt, lukt og radon. Vi er markedsledende og spesialister på innovasjoner innen vår bransje. Våre produkter er kompakte, effektive, ergonomiske og energibesparende.
Ved akutte situasjoner og oversvømmelser har Corroventas kunder tilgang til en av de største leieparkene i Europa, noe som har vist seg å være en fin mulighet for mange å bruke, nå i sommer.
Vi strekker oss alltid langt for å hjelpe deg når du trenger det, Der du trenger det!
Vi arbeider alltid for at en installasjon skal være rask og enkel å montere, samt gi kunden en effektiv, driftssikker og energibesparende løsning. Er du på søken etter rett produkt til rett tid?
Ta gjerne en titt innom våre lokaler i Haavard Martinsensvei 9, 0978 Oslo, slå av en prat og få en hyggelig innføring i Corroventas verden.

903 62 136-Marius Børresen
www.corroventa.no
Hjertelig Velkommen skal du være!

 

Flytende gulv
Flytende gulv brukes der det er krav om enten å beskytte et støyfølsomt område eller isolere et område der det produseres overdreven støy.

Flytende gulv isolerer arbeidsgulvet fra bærestrukturen og kan konstrueres til å tåle husholdnings-, kommersiell eller industribelastning. Typiske bruksområder omfatter leiligheter, lydstudioer, øvingslokaler, konsertsaler, bowlinghaller, diskoteker, puber osv.

For mer info ta kontakt med Patric Gjessing på:
Tlf: 99 32 99 92 | vibratec.no

     

Vi er spesialister på oppheng og utvikler fleksible løsninger for å henge opp bilder, malerier og andre typer veggdekorasjoner. En opphengsløsning består av en skinne med snorer og justerbare kroker. Det er mange måter å henge opp kunst eller veggdekorasjon på. Vi leverer opphengsløsninger for vegg– eller takmontering. For dette formålet har vi i tillegg til våre standardsystemer, også utviklet en skinne med integrert belysning, en skinne som kan kombineres med profilerte taklister, og et skinnesystem som er integrert i en senket himling. I tillegg til systemer for veggdekorasjoner tilbyr vi også løsninger for oppheng av informasjon i form av dokumenter, tavler, tegninger, plakater. Vi har løsninger til enhver opphengs behov.

Fordelene med våre systemer er mange:
  • Enorm fleksibilitet
  • Skadefrie vegger
  • Økonomisk
  • Multifunksjonell
  • Passer i alle miljøer
Vi har fornøyde kunder i alle bransjer slik som:
  • Skoler/barnehager
  • Offentlig administrasjon
  • Omsorgsboliger
  • Helsesektor
  • Privat

Vi ønsker å hjelpe deg med å finne riktige løsning for ditt behov og vil gjerne at du kontakter oss på mail eller telefon.

Artiteq Skandinavia AS
Mølleveien 19 | 3140 Nøtterøy | +47 333 911 00
post@artiteq.no

 

NORSKE VINDUER FOR NORSK KLIMA

Man sier at Vinduer er husets Øyne – og det er mange hensyn å ta når man skal velge vinduer.
Vinduene er med på å skape et hjem, de er en del av eksteriøret og interiøret
Hvilke vinduer vil passe best til ditt hus eller hytte? Hvordan er din personlige smak?

Vinduets opprinnelige funksjon var å slippe inn dagslys og skape mulighet for utsyn, samtidig som det ga beskyttelse mot vær og vind. Glassets grunnfunksjon er fremdeles den samme, men det er lenge siden et glass var et glass i vindusbransjen.
Moderne glass tilfører bygg estetiske verdier, og de mange typer glassfunksjoner gir blant annet både komfort og sikkerhet, best mulig inneklima, lavest mulig energiforbruk og miljøpåvirkning.

H-vinduet leveres i mange utførelser- som toppsving, sidesving, sidehengslet, fastkarmer, balkongdører, bi-inngangsdører og brannklassifiserte vinduer.
H-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger.

Lill-vinduet er spesielt beregnet for hytte- og rehabiliteringsmarkedet, og leveres som sidehengslet, topphengslet, sidesving og balkongdør.
Rammer og sprosser har en rustikk profil, utviklet etter inspirasjon fra tradisjonelle norske rammeprofiler. Noe som gir inntrykk av en gammel stil på vinduet.

Sprosser forandrer vinduets utseende totalt. Utallige kombinasjonsmuligheter gjør det enkelt å sette akkurat ditt spesielle særpreg på huset.
Sprosser kan leveres som gjennomgående, pålimte, mellomliggende eller løse utenpåliggende.

Lillerønning Snekkerifabrikk AS
kontor@lilleronning.no | Tlf: 72 43 60 60

     
 
 

Om Produktfakta
Kontakt oss
Avbestille Bransjenytt

www.produktfakta.no  
       
 

Tlf: + 47 69 91 24 21 | Faks: + 47 69 91 24 01 | www.produktfakta.no | info@produktfakta.no   ©2007-2017 Produktfakta