Fasade  
 
 

Max Authentic | F-quality

Paneler med Authentic dekor er i hovedsak bygget opp av lag med kjernemateriale der den naturlige og livfulle teksturen i kjernematerialet er synlig i platens overflate. Et eksponert, men allikevel beskyttet kjernelag gir panelet et organisk, naturlig uttrykk. Panelets overflate er beskyttet mot sterk gråning via den patenterte NT overflaten. Siden denne type plate ikke har den spesielle lysekte dekoren som for øvrig kjennetegner Max Exterior panelene vil den over tid utsettes for naturlig patinering.

Siden hvert panel i stor grad kan variere med hensyn til farge og tekstur vil man oppnå best resultat ved å «blande» panelene når de monteres. På grunn av fargevariasjoner som skyldes råmaterialer og produksjonsfaktorer kan man skape helt spesielle visuelle effekter med disse panelene. Panelet er også et attraktivt konstruksjonspanel som på grunn av sitt store format kan gi grunnlag for kledninger med et individuelt uttrykk.

Max Authentic kan leveres med NT og NH overflater og kun i dekoren AUTN Authentic Natura. Kjernematerialet har fargen brun og består av F-kvalitet materiale.

Panelet har dekor på begge sider, men kan etter nærmere avtale også leveres med slipt bakside.

Max Authentic benyttes som fasadekledning og balkongfronter, balkong og terrassegulv, skillevegger og dører

     

NORSKE VINDUER FOR NORSK KLIMA

Man sier at Vinduer er husets Øyne – og det er mange hensyn å ta når man skal velge vinduer.
Vinduene er med på å skape et hjem, de er en del av eksteriøret og interiøret
Hvilke vinduer vil passe best til ditt hus eller hytte? Hvordan er din personlige smak?

Vinduets opprinnelige funksjon var å slippe inn dagslys og skape mulighet for utsyn, samtidig som det ga beskyttelse mot vær og vind. Glassets grunnfunksjon er fremdeles den samme, men det er lenge siden et glass var et glass i vindusbransjen.
Moderne glass tilfører bygg estetiske verdier, og de mange typer glassfunksjoner gir blant annet både komfort og sikkerhet, best mulig inneklima, lavest mulig energiforbruk og miljøpåvirkning.

H-vinduet leveres i mange utførelser- som toppsving, sidesving, sidehengslet, fastkarmer, balkongdører, bi-inngangsdører og brannklassifiserte vinduer.
H-vinduet kan tilpasses de fleste stilarter og fasonger.

Lill-vinduet er spesielt beregnet for hytte- og rehabiliteringsmarkedet, og leveres som sidehengslet, topphengslet, sidesving og balkongdør.
Rammer og sprosser har en rustikk profil, utviklet etter inspirasjon fra tradisjonelle norske rammeprofiler. Noe som gir inntrykk av en gammel stil på vinduet.

Sprosser forandrer vinduets utseende totalt. Utallige kombinasjonsmuligheter gjør det enkelt å sette akkurat ditt spesielle særpreg på huset.
Sprosser kan leveres som gjennomgående, pålimte, mellomliggende eller løse utenpåliggende.

 

Katepal AS har overtatt distribusjon av Delta produkter i Norge

Takpapp produsenten Katepal har inngått et samarbeid med Tyske Dörken om distribusjon av Delta produkter i Norge.

Utviklingen av klima med mye vind og regn stiller store krav til kvaliteten og mangfoldet av materialene som en takprodusent skal levere.

Katepal produserer selv alt innen asfaltbaserte takprodukter. Mer enn 30 år på det det norske markedet har gitt produkter som er tilpasset de norske standardene og det tøffe norske klima.

Delta er en produktserie med vann og vindtettings produkter til tak og vegg. I tillegg har de produkter til fuktsikring/drenering av grunnmurer og under torvtak.

Katepal AS har lager og kontor i Asker. Herfra sendes produkter til forhandlere i hele landet. Ta kontakt hvis du vil vite mer om hva vi har å tilby.

     

Slipp inn lyset med gop Multiglas

  • Enkel montering
  • Behagelig lysgjennomslipp
  • Varmeisolerende
  • Slagfast polykarbonat
  • Ferdig hvitlakkert profilsystem
  • Prisriktig
  • 10 års garanti

Opplev mer!

 

Fasadesystem fra Sto Norge

Fasadesystemenes deler er optimalisert for å tåle varme, kulde, fuktighet og belastninger for langsiktig beskyttelse av materialet i vegger, tak og gulv. Vi har systemer for alle typer overflater, for nybygg og renovering.

Med vårt isolerte fasadesystem StoTherm, kan mye energi spares. Vi har utviklet det første totrinnstettende og drenerte fasade systemet StoTherm Vario D. StoVentec Fasadesystem har vært på det nordiske markedet siden slutten av 90-tallet og monteres som en luftet og totrinnstettet kledning. Fasadesystemet StoNordic er et armert pussystem for massive veggkonstruksjoner, rehabilitering av eldre pussisolasjonssystemer og EPS veggelementer.

     
 
 

Om Produktfakta
Kontakt oss
Avbestille Bransjenytt

www.produktfakta.no  
       
 

Tlf: + 47 69 91 24 21 | Faks: + 47 69 91 24 01 | www.produktfakta.no | info@produktfakta.no   ©2007-2017 Produktfakta