100 000 solgte ESSBOX

Dato: 9 Feb 2016

For fire år siden lanserte ESSVE et helt nytt system for oppbevaring av spiker, skruer og muttere. ESSBOX-kofferten, med sine robuste plastforpakninger, ble en umiddelbar suksess og har blitt et system få håndverkere klarer seg uten. Om kort tid vil ESSVE ha solgt sin ESSBOX nummer 100 000, og markerer dette med å dele ut kr 100.000 til håndverkerne! Kr 10.000 er gjemt i 10 ESSBOX-kofferter i butikkene til ESSVEs byggevareforhandlere.

Solid og brukervennlig
Systemet består av en koffert som gjennom en type "legoprinsipp" har plass til flere robuste plastbokser til både spiker, skruer og muttere. Det viktigste med plastboksene er at de er solide og tåler vann og norsk ruskevær uten at de går i oppløsning. Det sparer håndverkerne for mye svinn og irritasjon. Tilbakemeldingene fra håndverkerne er at de opplever systemet som oversiktlig og enkelt, noe som innebærer at de kan jobbe mer effektivt. Nå har de alt på ett sted, og velger selv innhold. Mange har flere ulike kofferter pakket til ulike formål, tre, betong, inne, ute, kjøkken etc. I tillegg er boksene gjennomsiktige, slik at man lett ser innholdet. De er også miljøvennlige ved at de er gjenvinnbare og kan brukes flere ganger, også til andre formål.

Feirer suksess med ESSBOX-koffert
ESSVE har gjemt vinnerbilletter til en verdi av kr 10 000 kroner i 10 ESSBOX-kofferter spredd over hele landet. Du kan være en av de heldige neste gang du kjøper deg en ESSBOX koffert.


Slik ser vinnerbilletten ut som kan gi 10 norske håndverkere 10 000 kroner.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår